Sidor

tisdag 18 oktober 2011

Rapport från Turkiet del 2

Klockan är nu 22:45 och huvudet är fullt, ögonen slår snart igen och öronen trillar av. Så mycket intryck, så många språk och så mycket folk. Här på hotellet pågår också en annan internationell konferens med 100 deltagare, så man måste verkligen ha sin namnskylt på sig för att kunna skilja folk åt. Det är också noga med säkerheten. Eftersom vi är så många och inte känner alla så fungerar namnskylten som en säkerhet. Du släpps inte in på konferensen om du inte har namnskylten på dig.

Idag har vi målat och klippt och klistrat. Vi är alla indelade i 16 olika grupper och i grupperna skulle vi måla varsin bild på hur vi ser att den unga generationen kan arbeta tillsammans med den äldre generationen. Vilka konstverk det sitter på väggarna. Jag får lägga upp en bild efter konferensen så ni får se.

Det är rörande att se den unga generationen kliva fram och ta över. Det är en riktigt frisk fläkt. Jag är glad över att få vara med om detta!

I morgon kommer sista deltagaren och då kan jag koppla av från det, men det kommer frågor om utflykter, byten av rum, det är för kallt och det är för varmt, någon blöder näsblod och någon har tappat bort sin mobil, konferensrum som blivit dubbelbokade av hotellet, någon som kom mitt i natten och fick fel nyckel och hamnar hos ett nygift par... I love it! I morgon en ny dag. God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar