Sidor

onsdag 2 mars 2011

England

Torsdagen den 24 februari satte vi oss på tåget här i Höör och 50 minuter senare är vi utomlands! Det är rätt härligt! Visserligen "bara" Danmark, men ändå. Easyjet tog oss till Manchester där Emelie stod och väntade på oss. Det var underbart. Sen gick helgen i shoppingens och turistandets tecken. Bradford, York och Cambridge hann vi se. Cambridge var lite speciellt, då vi träffade våra vänner sen 22 år tillbaka, men som vi inte sett på 17 år! Men det var inga problem, det var som om vi träffats igår. Det är vänner det!





Söndagen ägnade vi åt kyrkan, Abundant Life Church. Helt otrolig kyrka! Inte konstigt att Emelie trivs så bra. Det är där hon också går ledarutbildningen/Bibelskolan. På förmiddagen fick vi höra en predikan om att se problemen och göra dom till sina egna. Alltså inte bara gå förbi ett problem och tycka att det är någon annans problem, utan faktiskt låta det bli mitt problem och sen lösa det. På kvällen fick vi en historielektion men också en utmaning att vakna. Vakna upp till att se våra vänner, grannar, problem och göra något för dom. Awakening!




Måndag kom alldeles för snabbt och vi sa hejdå till Emelie. Hon själv skulle åka till en skola och hålla föredrag om sniffning. Vi hade en smidig resa hem. Hemma väntade en middagsgäst och sen ekumeniska rådet inför Världsbönedagen. Full fart på direkten med andra ord.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar