Sidor

söndag 6 mars 2011

Lång dag till ända

Söndag är en skön dag. Det känns gott att fått gå till kyrkan och träffat vänner och hört en bra predikan. Tankarna går till många av våra vänner i Mellan Östern och Nord Afrika som inte har samma möjligheter. För en del är det till och med förenat med fara att möta andra kristna. Hur många Biblar har du i din bokhylla? Det finns platser på vår jord där flera delar på en Bibel, om de ens har en. Vi kanske ska uppskatta det vi har mer och inte ta det så för givet.

Vi kom hem vid halv tolv igår kväll och satt i bilen igen klockan halv nio i morse för att åka tillbaka till Karlskrona. 100 dagar med Jesus var i fokus. "Varför måste Jesus dö?" Intressant fråga. Niclas predikade och jag blev satt i heta stolen, intervjuad om vad Jesus betyder för mig. Niclas släppte mig i Kristianstad innan han åkte vidare till Osby. Jag tog pågatåget hem. Tack Olle och Kerstin, farmor och farfar för den här helgen!

Du är Guds barn, du är älskad och Gud är glad över dig! Det var Niclas budskap i dag. Bär det med dig i veckan och dela den sanningen med någon annan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar