Sidor

måndag 14 mars 2011

Tacksam!

Ännu en intensiv helg är till ända. Sitter nu i soffan och njuter av rosa tulpaner från i lördags och en ledig dag. Känner mig så oerhört tacksam för lördag och söndag i Charisma. Alla tjejer som jobbade så hårt med frukosten och tog med sig sina vänner. Gudstjänsten igår med barnvälsignelse och underbara människor. Tacksam också till Gud för att Han har varit med den här intensiva veckan när Niclas varit borta. Allt har funkat förutom Miriams rymningsförsök i fredags.

En av kvinnorna som var med på frukosten för första gången, kom också på gudstjänsten. Det var extra roligt. Temat för mars är "tro utan religion" och jag talade om att 1. Tro är relation inte religion  2. Tro är kärlek inte fördömelse  3. Tro är frid inte strid. Vi som kyrka ska vara en fristad dit man kan ta sig från samhällets kärlekslöshet och oro.

Idag är jag ledig. Miriam är hemma för hon mår inte bra. Esther är i skolan och Niclas kommer hem i morgon. Och våren känns utanför! Jag kan till och med se små (mycket små) gröna fläckar i gräsmattan.

Lördagens tulpaner

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar