Sidor

onsdag 7 september 2011

På Cypern igen

Sitter på kontoret på Cypern och jobbar. Luftkonditioneringen är i full gång och utanför skiner solen och det är nästan 30 grader varmt. Otroligt skönt. Så här skulle man kunna leva! :) Det känns faktiskt som vårt andra hem. Det som andra ser som spännande när de landar på flygplatsen i Larnaca och ser fram emot en skön semester med massa sol och bad, är för oss som att "bara" komma hem och de 45 km det tar för oss att ta oss till Limassol är bara en transportsträcka. Men så skönt det är!

Vi har fått en hel del nya medarbetare och de ska "skolas" in denna veckan. Vi har också höst kick-off och planering inför höstens aktiviteter. Det blir en spännande höst.

Innan vi lämnade Höör i måndags så talade Niclas i söndags om "Om Gud finns..." Det är en bra fråga som man kan ställa till vem som helst. Om Gud finns, hur skulle det påverka dig? Ta utmaningen och fråga någon den här veckan.

I söndags kväll var det stora pack-dagen hos familjen Collén. 5 personer som skulle på måndagen åka på fyra olika ställen. Emelie till England, Miriam till kortan, Esther till farmor och farfar och resten till Cypern. Det var som en kompis sa "familjen Collén i ett nötskal".

Idag ser vi fram emot grillkväll med hela kontoret, kanske, men bara kanske finns det tid till ett litet dopp i det azurblåa havet...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar