Sidor

torsdag 2 juni 2011

En full dag!

Wow, vilken dag! Vaknade till ett fnittrande och småpratande gäng tjejer. Mycket trevligare än att vakna till en väckarklocka. 10 tjejer på pyjamas party igår kväll från 18-22. Lekar, gräskastning (går till ungefär som snöbollskastning), dansuppvisningar, tacos, film och chips...


Klockan 22 gick 2 av flickorna hem och de andra bäddade ner sig i allrummet och tittade på en spännande film. De somnade väl vid 24-tiden (påstår de i alla fall). Ingen av dom ville ha en godnattpuss eller kram. Förstår inte varför :)


Efter frukost var det sen dags för alla tjejer att åka hem. Då var klockan 11. Klockan 12 drog vi till Skånes djurpark tillsammans med vår kära afghanska familj. 13 personer + 4 av oss. Folk glodde på oss när vi kom med två skrindor fulla med grill och mat. Det var fantastiskt gott och mysigt där på gräsmattan. Vi är glada över våra nya vänner. Det går att ha gemenskap även om man inte kan språket.


Nu är det soffan som gäller. Vi är rätt trötta. I morgon är det en ny dag. Esthers bästis från Malmö kommer och ska bo över en natt. Och vi håller tummarna att Möllers kan komma på kvällen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar